Voorkom lekkages bij aanleggen sanitair

kraan
Blog

tap-572432_640Het aanleggen van sanitair in uw badkamer, is niet altijd even eenvoudig. Wanneer u kiest voor een geheel nieuwe badkamer, die u bijvoorbeeld aan uw woning laat bijbouwen, zult u in veel gevallen nieuwe leidingen moet laten leggen. Het leggen van leidingen kunt u zelf proberen, maar vaak is het aan te raden om dit te laten doen. Het verkeerd leggen van leidingen kan namelijk zorgen voor lekkages in een later stadium, iets wat u vanzelfsprekend liever voorkomt. Niet alleen bij leidingen kunnen lekkages ontstaan, dit geldt ook voor de afvoer van uw toilet, douche of wastafel. Een lekkage brengt vaak vervelende en niet altijd te herstellen waterschade met zich mee aan uw vloeren en/of muren. Voorkom lekkages bij het aanleggen van sanitair en schakel de hulp van een loodgieter in!

Werkzaamheden bij aanleg van sanitair

Bij het aanleggen van sanitair in een badkamer komen verschillende aspecten kijken. Zo is het allereerst belangrijk om de haalbaarheid van uw plannen te controleren. Soms kan een toilet bijvoorbeeld niet op iedere plaats geïnstalleerd worden, met het oog op bestaande leidingen en afvoerbuizen. Vervolgens is het zaak om de benodigde leidingen aan te leggen of te verleggen, zodat het sanitair tot slot geïnstalleerd kan worden.

Juist bij het aanleggen van de leidingen en het installeren van het sanitair gaat het vaak fout. Een loodgieter heeft vaak veel expertise in deze werkzaamheden, waardoor de kans op lekkages minimaal wordt. Ook verstoppingen zullen niet snel voorkomen met de hulp van een loodgieter.

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages en verstoppingen
Goedkoop en snel ter plaatse
Ervaren vakmannen
24/7 bereikbaar voor nood

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button