Gaslekkage repareren in Lisse: wij helpen u verder!

Lekkages komen in tal van verschillende soorten voor. De meest gebruikelijke vorm van een lekkage is een waterlekkage als gevolg van beschadigingen aan leidingen of de afvoer. Naast waterlekkages kunt u ook te maken krijgen met een warmtelekkage of een gaslekkage in huis. Zeker bij een gaslekkage is het van groot belang dat u zo snel mogelijk voor een passende oplossing zorgt. Een gaslekkage kan namelijk grote gevaren met zich meebrengen! Onze loodgieters helpen u graag bij het oplossen van een gaslekkage binnen uw woning of bedrijfspand. Een gaslekkage repareren in Lisse is een van de klussen waar wij een ruime ervaring in hebben. Zo kunnen we u altijd van een passende en vakkundig uitgevoerde oplossing voorzien.

Tip: hang altijd koolmonoxidemelders binnen uw woning op, in de ruimtes waar u veel gas verbruikt. Op deze manier wordt u tijdig gewaarschuwd voor een gaslekkage!

Mogelijke gevaren van een gaslekkage in huis

Gaslekkage repareren LisseEen gaslekkage in huis brengt twee grote gevaren met zich mee. Enerzijds kan er een explosiegevaar ontstaan als gevolg van de gaslekkage, anderzijds kunt u zich verstikken door de gaslekkage. Reden genoeg om deze zo snel mogelijk op te lossen! Het explosiegevaar komt voort uit de combinatie van het gas in de lucht en het open vuur bij uw gasfornuis of kaarsen. Het gas kan u daarbij een slaperig gevoel geven, waardoor u geneigd bent om even te gaan slapen. Tijdens uw slaap worden essentiële onderdelen van uw lichaam uitgeschakeld als gevolg van het koolmonoxide in de lucht.

Wanneer u zich steeds slaperiger begint te voelen om onverklaarbare redenen, of wanneer u een sterke gaslucht in huis ruikt kunt u voor de hulp van onze loodgieters kiezen. Zij komen zo snel mogelijk bij u langs om de bron van de gaslekkage te achterhalen. Om een verergering van de gaslekkage tegen te gaan doet u er verstandig aan om de ramen en deuren in huis open te zetten. Zo zal de gaslucht al snel vervliegen, waardoor het gevaar op een explosie of verstikking afneemt.

Een gaslekkage repareren in Lisse: hoe gaan wij te werk?

Een gaslekkage repareren is een relatief eenvoudige klus voor onze loodgieters. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen die het opsporen van de bron van de gaslekkage makkelijker maken. Wanneer we de bron van de gaslekkage gevonden hebben zorgen we direct voor een passende oplossing. De bron van de lekkage kan liggen bij kapotte gasleidingen, bij een aansluitpunt waar speling is ontstaan, enzovoorts. Des te sneller u de gaslekkage laat verhelpen, des te kleiner is de kans op een explosie of verstikking.

Meer weten over een gaslekkage repareren? Neem vrijblijvend contact met onze loodgieters op om u hierover te laten adviseren. Een gaslekkage repareren kunt u op werkdagen aan ons overlaten, maar ook in de weekenden en zelfs op de late avond.

Een niet gebruikt gasleiding afpersen in Lisse

In een steeds groter aantal Nederlandse woningen wordt geen gas meer gebruikt. Niet alleen is de belasting op gas toegenomen ten opzichte van de belasting op elektriciteit. Ook is het milieuvriendelijker om gebruik te maken van bijvoorbeeld een elektrische warmtepomp, in plaats van een cv-ketel op gas. In het bijzonder wanneer u de warmtepomp combineert met zonnepanelen op het dak van uw huis! Overstappen op elektrische voorzieningen betekent dat gasleidingen gesloten moeten worden. We noemen dit ook wel een gasleiding afpersen. Wilt u een gasleiding afpersen in Lisse? Onze loodgieters helpen u graag!

Noodzaak van een gasleiding afpersenGasleiding afpersen Lisse

Wanneer een gasleiding niet meer gebruikt wordt, wilt u voorkomen dat deze gas begint te lekken. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een hevige erosie, waardoor kleine kiertjes in de leiding ontstaan. Een gasleiding afpersen gaat het lekken van gas tegen. Dit is belangrijk om het risico op bijvoorbeeld een koolmonoxidevergiftiging te minimaliseren. Het kan verstandig zijn om zelfs na de overstap op elektrische voorzieningen een koolmonoxide melder in huis op te hangen. Zeker wanneer u nog niet bent overgegaan op een gasleiding afpersen.

Wilt u een bestaande gasleiding laten vervangen? Ook in dat geval kunt u op onze loodgieters rekenen. Evenals wanneer er sprake lijkt te zijn van een gaslek in uw woning.

Zelf een gasleiding afsluiten in Lisse in zeer onverstandig

Zelf een gasleiding afpersen wordt sterk afgeraden! De risico’s die dit met zich meebrengt zijn groot. Reden genoeg om hier een professionele installateur voor te laten komen. Onze loodgieters staan voor u klaar, om hulp te bieden bij het afsluiten van de leidingen in uw woning. Dit doen we op professionele wijze en volgens de laatste veiligheidsrichtlijnen. De kans op gevaarlijke situaties is hierdoor minimaal. Waar in uw woning wilt u gasleidingen laten afsluiten van het leidingnetwerk? Wij staan voor u klaar, om u hierbij te helpen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages en verstoppingen
Goedkoop en snel ter plaatse
Ervaren vakmannen
24/7 bereikbaar voor nood

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

Ervaren vakmannen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

24/7 bereikbaar voor nood

Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

Menu
Call Now Button