Geisers repareren of vervangen in Lisse

Geisers zijn erg prettige apparaten die voor op een snelle manier zorgen voor warm water op een specifieke plek. Zo kunt u binnen een mum van tijd gebruikmaken van warm water in bijvoorbeeld uw keuken. Het kan dan ook erg hinderlijk zijn als deze niet meer werkt. Hierdoor kunt u een langere tijd zonder warm water zitten.

Als u problemen ervaart met uw geiser of juist een geiser wilt laten installeren, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Ons team van experts staat graag voor u klaar om u te helpen met uw probleem.

Problemen met uw geiser

Een geiser is voor veel keukens een ideale oplossing. Het apparaat zorgt ervoor dat u binnen afzienbare tijd kunt genieten van warm water. Zo kunt u snel de afwas doen of water opzetten voor een heerlijke kop thee. Het is dan ook heel vervelend als deze niet meer naar behoren werkt en dat kan flink wat problemen met zich meebrengen.

Een geiser werkt vaak op aardgas, propaan of butaan. Bij de verbranding van de gassen komt er rookgas vrij dat wordt afgevoerd naar buiten. Als er problemen zijn met deze afvoer, dan kunnen deze gassen met koolstofmonoxide in uw huis terecht komen. Dit kan snel voor gevaarlijke situaties zorgen.

Als u problemen ervaart met uw geiser aarzel dan geen moment! Neem dan direct contact met ons op en wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw wensen.

Installeren van verschillende geisers

Het kan natuurlijk ook zijn dat u graag een of meerdere geisers laten installeren. Hoewel de meest voorkomende geiser op aardgas werkt en in de keuken hangt kunt u er ook voor kiezen om een badkamer geiser te laten installeren. Zo kan een badgeiser tot wel 16 liter per minuut verwarmen.

geisersAls u geïnteresseerd bent in een van deze geisers neem dan contact met ons op. Onze vakmensen zorgen er graag voor dat, wat voor een geiser u ook wilt, deze binnen een handomdraai in uw huis geïnstalleerd is.

Neem direct contact met ons op!

Als u problemen ervaart met uw geiser of juist een of meerdere geisers wilt laten installeren, neem dan direct contact met ons op. Bel vandaag nog en plan een afspraak met een van onze vakmensen in. Zij zorgen er graag voor dat u snel kunt genieten van heerlijk warm water. Onze vakmensen staan klaar voor alle huishoudens in de omgeving Lisse!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages en verstoppingen
Goedkoop en snel ter plaatse
Ervaren vakmannen
24/7 bereikbaar voor nood

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

Ervaren vakmannen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

24/7 bereikbaar voor nood

Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

Menu
Call Now Button