Gootsteenverstopping in Lisse? Wij zorgen voor een oplossing!

Wanneer het water in de gootsteen van uw keuken steeds wat minder makkelijk weg lijkt te stromen, kunt u te maken hebben met een gootsteenverstopping. Een gootsteenverstopping brengt doorgaans een nare stank met zich mee, die vaak een lange tijd in uw woning blijft hangen. In het ergste geval zal het water zelfs helemaal niet meer wegstromen. Heeft u te maken met een gootsteenverstopping in Lisse? In dat geval staan onze loodgieters voor u klaar om u van hulp te voorzien. Wij zorgen voor het ontstoppen van uw afvoer, waarmee de gootsteenverstopping in veel gevallen direct verholpen is.

Tip: bij een beginnende gootsteenverstopping kunt u de verstopping in eerste instantie zelf proberen op te lossen door gebruik te maken van een ontstopper en een ontstoppingsmiddel. Bij een serieuzere verstopping heeft dit vaak weinig effect en zult u de hulp van een ervaren loodgieter nodig hebben.

Het ontstaan van een gootsteenverstopping in huis

Gootsteen verstopt in LisseVerstoppingen in de afvoer binnen uw woning zijn doorgaans het gevolg van grote hoeveelheden restafval die op de bodem van de afvoer zijn blijven liggen. Denk bijvoorbeeld aan bladeren en takjes van buiten, een overmatig gebruik van toiletpapier, enzovoorts. In het geval van een gootsteenverstopping ligt de oorzaak vaak bij etensresten die in de afvoer terechtgekomen zijn. Dit maakt het erg belangrijk om uw borden altijd eerst zo goed mogelijk schoon te maken boven een afvalemmer. Wanneer de dikste etensresten van uw bord verdwenen zijn kunt u deze onder de kraan afspoelen. Ook het gebruik van een zeefje in de gootsteen helpt bij het voorkomen van een gootsteenverstopping.

Als het restafval eenmaal op de bodem van de afvoer ligt kan het hier vaak niet meer worden meegevoerd door het water in de afvoer. Dit betekent dat het begin van een verstopping ontstaan is. De beginnende verstopping zal ervoor zorgen dat er steeds meer restafval achterblijft, waardoor er uiteindelijk geen water meer door uw afvoer kan stromen.

Hulp bij het oplossen van gootsteenverstopping in Lisse

Bij een gootsteenverstopping zullen onze loodgieters de afvoer in eerste instantie onder een hoge druk doorspuiten. Het doorspuiten van de afvoer zorgt er namelijk voor dat het restafval op de bodem van de afvoer naar de centrale riolering wordt gespoten. Mocht het doorspuiten van de afvoer niet direct effect hebben, dan beschikken we ook over verschillende andere hulpmiddelen. Denk aan een klein haakje, waarmee we dikke proppen restafval uit de afvoer kunnen trekken.

Heeft u last van een gootsteenverstopping? Wij komen graag vandaag nog bij u langs om u van passende hulp te voorzien! Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages en verstoppingen
Goedkoop en snel ter plaatse
Ervaren vakmannen
24/7 bereikbaar voor nood

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

Ervaren vakmannen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

24/7 bereikbaar voor nood

Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

Menu
Call Now Button