Verwarming repareren of vervangen in Lisse

Doet uw verwarming het niet? Voelt de temperatuur in huis anders aan dan gewoonlijk? Zijn de radiatoren koud en geeft de douche alleen maar koud water? Een kapotte verwarming is nooit handig. Natuurlijk wilt u het probleem zo snel mogelijk verholpen hebben. Meestal heeft u een verwarmingsreparatie nodig. Om de reparatie goed uit te voeren, moet u eerst uitzoeken wat de oorzaak van het defect is. Gelukkig zijn onze loodgieters er om u daarbij te helpen.

Mogelijke problemen met verwarming

radiatorenHet kan zijn dat u last heeft van tikkende leidingen of dat u lawaai hoort komen van uw cv-ketel of verwarming. Ook kan het zijn dat de thermostaatknop vervangen moet worden of dat de cv-ketel bijgevuld moet worden. Een ander mogelijk probleem is dat er een verminderde druk op de leidingen staat, waardoor de door u gewenste of ingestelde temperatuur niet kan worden bereikt. Gelukkig hebben onze loodgieters in Lisse jarenlange ervaring, zijn ze professioneel en vakkundig en komen ze snel bij u langs om aan de slag te gaan met de reparatie van uw verwarming. Vooral als er sprake is van een lekkage aan uw verwarming is het een belangrijke zaak om de reparatie snel uit te voeren. Zo voorkomt u veel overlast.

Reparatie van uw verwarming nodig?

Gelukkig hoeft u bij problemen met uw verwarming niet onmiddellijk uw verwarming te vervangen. De meeste storingen worden doorgaans snel door onze monteurs verholpen. Helaas zien wij in de praktijk vaak dat het defect veroorzaakt wordt door gebrekkig onderhoud of door slijtage van de verwarmingsketel. In die gevallen is het vaak niet meer mogelijk om de verwarming te repareren. De enige optie is dan het vervangen van uw cv-ketel. Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Overigens kunt u dit soort situaties voorkomen door regelmatig een onderhoudsbeurt door ons te laten uitvoeren. U komt dan niet voor vervelende verrassingen te staan.

Neem contact met ons op

Wij zijn een professioneel installatiebedrijf met ervaren monteurs die elke probleem met uw verwarming graag voor u oplossen. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan uw verwarming. En ook voor onderhoud kunt u een afspraak met ons maken. Hebt u een vraag of wilt u vrijblijvend advies, laat het ons dan weten. Wij zullen zo snel mogelijk met een passend antwoord of advies komen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages en verstoppingen
Goedkoop en snel ter plaatse
Ervaren vakmannen
24/7 bereikbaar voor nood

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

Ervaren vakmannen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

24/7 bereikbaar voor nood

Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

Menu
Call Now Button