Lekkages verhelpen in Lisse

Naast storingen in uw cv-ketel en problemen met uw afvoer, kunt u te maken krijgen met vervelende lekkages in uw woning. Lekkages kunnen het gevolg zijn van hevige regenval, maar ontstaan ook bij defecten aan apparaten als wasmachines en vaatwassers. Omdat het achterhalen van een lekkage vaak al een hele opgave is, laat staan het verhelpen van de lekkage, staan onze loodgieters voor u klaar om u hierbij te helpen. Wij traceren de oorzaak van de lekkage voor u en proberen deze direct te verhelpen, zelfs als u ons buiten de gebruikelijke werktijden nodig heeft. Met onze 24/7 loodgieter service in Lisse staan we dag en nacht voor u klaar om waterschade te voorkomen! Lekkages verhelpen in Lisse is een werkzaamheid waar wij inmiddels een jarenlange expertise in hebben.

Lekkages vinden en verhelpen

Lekkages verhelpenHet is niet altijd even makkelijk om de oorzaak van een lekkage in uw woning te vinden. Soms zijn bepaalde onderdelen van uw apparatuur kapot en in weer andere gevallen zijn leidingen kapot gegaan. Waar de lekkage ook vandaan komt, vaststaat dat de schade die u hierbij op kunt lopen erg vervelend is. Daarnaast kan lekkage ook gevaarlijk zijn, als het water rondom uw stopcontacten weglekt of in uw apparatuur zelf terechtkomt.

Wij verhelpen lekkages in Lisse door de bron van de lekkage aan te pakken en waar nodig onderdelen voor u te vervangen. Bij lekkende apparaten kan er bijvoorbeeld sprake zijn van een gescheurde rubber om de afvoer en bij leidingen kunnen we sommige delen vervangen.

Lekkages voorkomen

Beter dan het opsporen en verhelpen van lekkages is het voorkomen hiervan. Lekkages voorkomen is echter niet altijd even gemakkelijk! Denk bijvoorbeeld aan lekkages die rond leidingen tussen uw muren of vloeren ontstaan. Deze lekkages heeft u vaak pas door op het moment dat er waterschade aan uw woning is ontstaan. Om de kans op lekkages in huis zo klein mogelijk te maken raadt men aan om leidingen altijd door een loodgieter aan te laten leggen. Op deze manier bent u er nagenoeg van verzekerd dat de verschillende leidingstukken goed op elkaar aansluiten. De kans op speling tussen de leidingstukken is hierdoor minimaal.

Ook kunt u lekkages voorkomen door regelmatig onderhoud aan loodgieterselementen in huis uit te laten voeren. Laat de aansluiting van uw sanitair bijvoorbeeld op de afvoer en leidingen nakijken. Zo kan een beginnende lekkage direct worden aangepakt.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages en verstoppingen
Goedkoop en snel ter plaatse
Ervaren vakmannen
24/7 bereikbaar voor nood

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

Ervaren vakmannen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

24/7 bereikbaar voor nood

Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

Menu
Call Now Button