Waterlekkage in Lisse oplossen

Een waterlekkage kan grote gevolgen hebben, wanneer deze niet tijdig hersteld wordt. Het vocht wat bij een waterlekkage vrijkomt kan bijvoorbeeld in uw wanden, vloeren of het plafond trekken. In het ergste geval resulteert dit in lichtgele vochtplekken, waarvan het herstel al snel enkele weken tot zelfs maanden duurt. Op deze vochtplekken kunnen schimmels groeien, die in de lucht blijven zweven. Deze schimmels hebben een slechte invloed op uw gezondheid. U zult sneller ziek worden, eerder te maken krijgen met reumatische klachten, enzovoorts. Onze loodgieters helpen u graag bij het verhelpen van een waterlekkage in Lisse.

Bron van een waterlekkage opsporen

waterlekkage lisseOp het moment dat u een waterlekkage of vochtschade opmerkt, gaan onze loodgieters op zoek naar de bron hiervan. Hierbij proberen we het uitgevoerde hak- en breekwerk tot een minimum te beperken. Bij hak- en breekwerk kunt u denken aan het openbreken van een muur, om zo bij de lekkende leiding achter deze wand te komen. Met moderne hulpmiddelen is het uitvoeren van dergelijk hak- en breekwerk steeds minder snel noodzakelijk. Zodra de bron van een waterlekkage gevonden is, starten we met het herstel hiervan. Zo kan een verergering van de vochtschade aan uw woning voorkomen worden.

Met spoed een loodgieter inschakelen

Heeft u te maken met een zeer ernstige lekkage? Is er bijvoorbeeld een leiding beschadigd bij het boren in wanden? Schakel in dat geval met spoed een loodgieter in. De spoedloodgieter is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo hoeft u nooit lang te wachten, alvorens de waterlekkage in huis kan worden opgelost. Probeer het vocht bij een waterlekkage altijd zo goed mogelijk zelf op te vangen. Soms loont het om een vochtige doek om een leiding te binden. Op deze wijze voorkomt u dat er vocht in een vloer of wand trekt.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages en verstoppingen
Goedkoop en snel ter plaatse
Ervaren vakmannen
24/7 bereikbaar voor nood

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

Ervaren vakmannen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

24/7 bereikbaar voor nood

Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

Menu
Call Now Button