Cv-ketel reparatie en onderhoud in Lisse

U wilt graag een behaaglijke temperatuur in huis. Een goed werkende cv-ketel kunt u hierbij niet missen. Helaas vergeten veel mensen te zorgen voor regelmatig onderhoud aan de cv-ketel. Waardoor storingen en defecten kunnen ontstaan. Gevolg hiervan is dat uw cv-ketel niet langer werkt. Dan moet u de hulp inschakelen van een erkende installateur of loodgieter. In sommige gevallen kunt u met de juiste kennis zelf proberen verstoringen te verhelpen. Al is dit vaak een stuk lastiger dan men vooraf denkt. Voor cv-ketel reparatie en onderhoud in Lisse kunt u ons 24/7 inschakelen!

Onderhoud en reparatie aan uw cv-ketel

cv ketel reparatie onderhoud LisseWij raden het u sterk aan om eens per jaar onderhoud te laten plegen aan uw cv-ketel of combiketel. Zeker als deze meerdere jaren oud is. Door ouderdom kunnen namelijk de onderdelen van uw cv-ketel beschadigd raken of slijten. Waardoor vervanging van de cv-ketel noodzakelijk is om storingen tegen te gaan. Onze vakkundige medewerkers herkennen deze kapotte onderdelen snel. Hierdoor kunnen ze, indien nodig, deze direct voor u vervangen. Ook kan er stof in uw cv-ketel komen, wat vaak lastig te verhelpen is.

Mocht u hinder ondervinden van een storing in uw cv-ketel, dan helpen we u eveneens graag! Zelfs wanneer u buiten de gebruikelijke werktijden last heeft van een haperende verwarming. In dat geval kunnen wij met onze 24/7 loodgieter service in Lisse bij u langskomen voor een reparatie aan uw cv-ketel.

Cv-ketel repareren met in de winter

Tijdens een koude winteravond wilt u niet lang zonder werkende cv-ketel zitten. Uw cv-ketel repareren is in dit geval vaak dezelfde nog mogelijk! Schakel onze spoedloodgieter in, om verzekerd te zijn van een spoedige oplossing. Onze spoedloodgieter is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp in noodsituaties. Een cv-ketel storing is hier een goed voorbeeld van. Over het algemeen verschijnt onze spoedloodgieter binnen dertig minuten bij u aan de deur, om de cv-ketelstoring voor u op te lossen.

In veel gevallen kan de spoedloodgieter voor een passende oplossing zorgen om de cv-ketel storing te verhelpen. Mocht het niet mogelijk zijn om uw cv-ketel met een structurele oplossing te repareren, dan voorzien we u van een tijdelijke oplossing.

Veel voorkomende cv-ketel storingen en hun oorzaken

Er kunnen verschillende storingen opspelen binnen uw cv-ketel. In dit geval is het belangrijk om spoedig voor een oplossing te zorgen, om ergere problemen te voorkomen. Daarbij wilt u niet de hele avond in een koude woning verblijven. cv-ketel storingen die regelmatig ontstaan, zijn problemen met de toevoer van warm water naar de radiatoren. Of een storing in de software van de cv-ketel door versleten. U kunt ook last hebben van kapotte onderdelen of een koolmonoxidelek. Zeker bij een koolmonoxidelek is een snelle manier van handelen belangrijk! Een koolmonoxidelek kan in het ergste geval een verstikking met zich meebrengen. Of wat te denken van het explosiegevaar dat een koolmonoxidelek met zich meebrengt?

Voorkom cv-ketel storingen in de toekomst

Om de noodzaak van uw cv-ketel repareren in de toekomst te voorkomen, is het raadzaam om deze regelmatig te laten onderhouden. Afhankelijk van de leeftijd van uw cv-ketel doet u er verstandig aan om deze zeker eens per twee of drie jaar van onderhoud te voorzien. Mocht het onderhouden van de cv-ketel na verloop van tijd niet meer rendabel zijn, dan kunnen we deze voor u vervangen. Voordat we uw cv-ketel vervangen, zullen we u van passend advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft. Kiest u voor een hr-ketel, een hr+-ketel of een ander model?

Een cv-ketelstoring kan verholpen worden door onze loodgieter. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring om verschillende cv-ketelstoringen effectief aan te pakken. Zo zal de cv-ketel vaak dezelfde dag nog werken! In geval van nood kunt u onze 24/7 loodgietersservice inschakelen voor het verhelpen van cv-ketelstoringen.

Hoe werkt de procedure om een cv-ketel te installeren?

De installatie van een cv ketel moet volgens een vaste procedure worden afgewerkt. Dit is belangrijk om zowel de veiligheid als het goed functioneren en de efficiëntie van een ketel te kunnen garanderen. Het is extreem belangrijk dat de loodgieter geen enkele stap overslaat in dit proces. Om deze reden kunt u het beste gebruik maken van een erkende installateur die door zijn of haar opleiding precies weet wat deze stappen zijn en deze ook al tientallen keren eerder succesvol heeft uitgevoerd. Het aantal exacte handelingen die genomen moeten worden in deze procedure zijn teveel om op te noemen. We kunnen echter wel het proces in grote lijnen beschrijven.

Het begint bij het verwijderen van de oude ketel

cv ketel reparatie en onderhoud lisseEen nieuw huis wordt in de meeste gevallen al met een cv ketel geleverd. Wanneer u dus iemand in moet huren voor het installeren van een cv ketel dan zal deze ook een oude ketel moeten verwijderen. Hierbij is het zeer belangrijk dat de veiligheid in acht wordt genomen omdat men met gas werkt.

Installeren nieuwe ketel

Het installeren van een nieuwe ketel kent ongeveer dezelfde handelingen als het verwijderen van de oude ketel. Echter zijn deze handelingen in omgekeerde volgorde. Leidingen die de loodgieter eerst ontkoppeld heeft, moeten nu weer gekoppeld worden aan de nieuwe ketel.

Vervangen kranen en expansievat

Wanneer een loodgieter de ketel vervangt, dan is het ook slim om andere onderdelen van het systeem ook te meteen te vervangen. Bijvoorbeeld de kranen en het expansievat kunnen het beste gelijktijdig vervangen worden.

Afstellen voor optimale efficiëntie

Om de nieuwe ketel zo efficiënt mogelijk te laten functioneren moet deze goed afgesteld worden. Dit gebeurt ook tijdens de periodieke onderhoudsbeurten en is tevens de laatste handeling van de installatie.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages en verstoppingen
Goedkoop en snel ter plaatse
Ervaren vakmannen
24/7 bereikbaar voor nood

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

Ervaren vakmannen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

24/7 bereikbaar voor nood

Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

Menu
Call Now Button