Loodgieter voor cv-ketel storing in Lisse

CV ketel storing in LisseEen storing in de cv-ketel is erg vervelend. Een dergelijke storing heeft namelijk als gevolg dat de verwarming niet meer goed functioneert en je niet over warm water in de douche of het bad kan beschikken. Zeker in de koude wintermaanden van het jaar is dit een zeer onwelkome verrassing die je graag zo snel mogelijk opgelost ziet worden. Onze loodgieter kan u helpen bij een cv-ketel storing in Lisse. De loodgieter stelt vast wat exact de storing veroorzaakt en zorgt daarna meteen voor een gepaste oplossing om het probleem te verhelpen. In korte tijd kunt u weer over een goedwerkende verwarmingsketel beschikken die uw huis en het water van de douche tot een aangename temperatuur kan verwarmen.

Kosteloos problemen met de verwarmingsketel oplossen

Normaal worden op momenten dat er problemen met de verwarmingsketel opgelost moet worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Voorbeelden hiervan zijn de voorrijkosten, eventuele onderdelen die vervangen moeten worden en het uurloon van de loodgieter. Er is echter een mogelijkheid dat een CV-ketel storing kosteloos voor u opgelost wordt. Wanneer u namelijk een onderhoudscontract heeft afgesloten dan zal de loodgieter voor een klein maandelijks bedrag regelmatig onderhoud aan de cv-ketel plegen. Hij of zij zorgt er dan voor dat de ketel optimaal afgesteld wordt en in veilige staat verkeert. Mochten er zich storingen voordoen dan worden deze kosteloos voor u opgelost. Alle kosten vallen onder de maandelijkse kosten van het onderhoudscontract. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zelf een cv-ketel storing oplossen in huis

Mocht u zelf een poging willen wagen om de cv-ketel storing op te lossen, dan kunt u de foutcode op het display van uw apparaat opzoeken in de handleiding. Mocht u de handleiding niet bij de hand hebben, dan kunt u een digitale versie op internet opzoeken. Zeker van moderne cv-ketels staan handleidingen op de website van de producent van het apparaat. In de handleiding vindt u welke stappen doorlopen moeten worden om de cv-ketel storing te verhelpen. Blijkt dit niet mogelijk te zijn zonder de cv-ketel open te halen? Schakel in dat geval een ervaren loodgieter in.

Met spoed een loodgieter inschakelen

U wilt de cv-ketel storing zo snel mogelijk laten verhelpen. Kies daarom voor de hulp van onze spoedloodgieter. De spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om de helpende hand te bieden. Onze loodgieter spoort de oorzaak van de cv-ketel storing voor u op en zorgt direct voor een passende oplossing. Dit kan het vervangen van een versleten onderdeel in de cv-ketel zijn, maar bijvoorbeeld ook het schoonmaken hiervan. Binnen de cv-ketel kunnen door de jaren heen stofhopen ontstaan, die de werking van het apparaat belemmeren.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages en verstoppingen
Goedkoop en snel ter plaatse
Ervaren vakmannen
24/7 bereikbaar voor nood

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

Ervaren vakmannen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

24/7 bereikbaar voor nood

Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

Menu
Call Now Button