Wc verstopt in Lisse? wij lossen het voor u op

Een verstopte WC zal in ieder huishouden vroeg of laat eens een keer voorkomen. De oorzaak van een WC verstopping kan meerdere redenen hebben. Zo zijn oude of verkeerd aangelegde rioleringsbuizen vaak boosdoeners bij een verstopping van de WC, maar ook zijn het vaak menselijke fouten zoals het doorspoelen van teveel toiletpapier in één keer die een verstopte WC kunnen veroorzaken. Is uw WC verstopt in Lisse? Dan kunnen wij dit voor u oplossen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om zelf een verstopping op te lossen, maar in de meeste gevallen heeft u hierbij de hulp van een professionele loodgieter nodig. Bespaar u daarom de tijd en moeite en neem meteen contact op met een professional. Deze professional kan uw wc gemakkelijk ontstoppen en zorgt ervoor dat uw wc ook weer goed doorloopt. Daarnaast is het van belang dat u alleen wc papier door uw wc spoelt. Wanneer u ook andere dingen door uw wc spoelt kunnen er gemakkelijk verstoppingen ontstaan

Voorkomen is beter dan genezen

wc verstopt LisseVoorkomen is altijd beter dan genezen. Dit oude Nederlandse gezegde klopt zeer zeker in geval van wc verstoppingen. Door simpele voorzorgsmaatregelen te nemen voorkomt u dat de wc verstopt raakt en heeft u ook geen loodgieter nodig om de wc te ontstoppen. Dingen die u bijvoorbeeld zelf kunt doen zijn: niet teveel wc papier in één keer door het toilet spoelen, geen maandverband of luiers doorspoelen en zeker geen verf- of etensresten door de wc spoelen. Een andere goede tip is om kinderen niet met speelgoed in de buurt van het toilet te laten komen. Zo kunnen zij deze ook niet in het toilet gooien en een verstopping veroorzaken.

Mocht het toch onverhoopt bij u voorkomen dat uw wc verstopt is. Neem dan contact met ons op en wij komen bij u langs om de wc te ontstoppen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages en verstoppingen
Goedkoop en snel ter plaatse
Ervaren vakmannen
24/7 bereikbaar voor nood

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

Ervaren vakmannen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

24/7 bereikbaar voor nood

Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

Menu
Call Now Button