Afvoer verstopt in Lisse? Wij helpen u!

Een verstopte afvoer brengt doorgaans een zeer nare stank met zich mee. Deze rioollucht is nauwelijks uit uw woning weg te krijgen, waardoor u al snel enkele dagen in deze lucht moet verblijven. Iets wat u logischerwijs liever voorkomt! Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om de kans op een afvoerverstopping te minimaliseren. Mocht u toch te maken krijgen met een verstopte afvoer, dan kunt u deze door onze loodgieters laten verhelpen. Is uw afvoer verstopt in Lisse? Schakel in dat geval onze spoedloodgieter in om u te helpen bij het ontstoppen van de afvoer. Dankzij onze spoedservice hoeft u nooit lang zonder sanitaire voorzieningen door te komen. Niet alleen brengt een verstopping een nare stank met zich mee, ook kan het ertoe leiden dat u uw sanitair niet meer kunt gebruiken.

Ontstaan van een verstopte afvoer in huis

Afvoer verstopt LisseWanneer uw afvoer verstopt zit, is dit doorgaans het gevolg van restafval op de bodem van uw afvoer. Restafval komt in verschillende vormen voor. Denk aan etensresten die bij uw gootsteen in de afvoer stromen, bladeren en kleine takjes, een overmatig gebruik van toiletpapier, enzovoorts. Na verloop van tijd kan het afval zich dusdanig ophopen dat het niet meer goed wegspoelt. Zo wordt het begin van een verstopping gevormd. Als uw afvoer verstopt is geraakt, heeft het vaak geen zin meer om deze zelf te ontstoppen met een ontstopper en simpel ontstoppingsmiddel uit de supermarkt.

Om te voorkomen dat uw afvoer verstopt raakt, kunt u onder meer een zeefje in uw gootsteen leggen. Ook kan het raadzaam zijn om een kapje over uw regenpijp te plaatsen, om op die manier bladeren en takjes buiten de afvoer te houden. Wanneer u vermoedt dat uw afvoer verstopt begint te raken, kunt u deze zelf ontstoppen met een ontstoppingsmiddel uit de supermarkt.

Voorkom nu ook dat uw verstopte afvoer in Lisse gaat stinken

Een stinkende afvoer is iets wat iedereen natuurlijk graag wil voorkomen in huis. De vervelende geurtjes die uit de afvoer naar boven komen zijn al vervelend genoeg, maar vaak is een stinkende afvoer ook nog een voorbode voor een verstopping die er aan zit te komen. De stank in de afvoer wordt namelijk in de meeste gevallen veroorzaakt door afvalresten die in de leiding zijn blijven hangen en zijn gaan rotten. De vuilresten in afvalwater zijn vaak organische materialen die niet lekker ruiken als deze een aantal dagen in de afvoerleiding blijven zitten.

Verstoppingen en stank in afvoer voorkomen

Het doorspoelen van de wc is bedoeld om de ontlasting die we in de pot achterlaten door de afvoer weg te spoelen. Ook tijdens het douchen voert het afvalwater haar en vuilresten die we van ons lichaam afwassen af via de afvoer. Soms blijven deze resten in een gedeelte van de afvoer hangen waardoor er een verstopping en stank ontstaat. Om dit te voorkomen moeten we trachten om zo min mogelijk vuil met het afvalwater door de afvoer te spoelen. Gebruik bijvoorbeeld een roostertje boven de afvoer om de haren op te vangen of spoel de wc niet met een grote hoeveelheid toiletpapier door. Met deze maatregelen kunt u de meeste stinkende afvoeren voorkomen.

Dit moet u doen wanneer de afvoer vies ruikt

Mocht het toch een keer voorkomen dat u met een stinkende afvoer in huis te maken krijgt. Dan kunt u contact met de loodgieter opnemen om te helpen de verstopping en daarmee ook de stank op te lossen. De loodgieter heeft de beschikking over ruime ervaring en de juiste gereedschappen die hem in staat stellen om het probleem razendsnel te verhelpen. Dit is ook wel nodig, want een stinkende afvoer is een voorbode voor verstoppingen en overlast van ongedierte.

Afvoer verstopt: met spoed hulp inschakelen

Zoals eerder beschreven bieden wij u een spoeddienst aan. Deze service kunt u dag en nacht bereiken, ook in het weekend. U kunt hiervoor gewoon ons reguliere nummer bellen. Zo voorkomen we dat u een lange avond zonder toilet door moet komen! Nog beter is het om onze loodgieters in te schakelen als u merkt dat uw afvoer verstopt begint te raken en u deze zelf niet meer kunt ontstoppen met een ontstoppingsmiddel. Wij kunnen de afvoer in zo’n geval preventief voor u doorspuiten om erger te voorkomen. Het preventief doorspuiten kunt u eens per twee of drie jaar laten uitvoeren.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages en verstoppingen
Goedkoop en snel ter plaatse
Ervaren vakmannen
24/7 bereikbaar voor nood

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

Ervaren vakmannen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

24/7 bereikbaar voor nood

Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

Menu
Call Now Button