Doucheputje verstopt in Lisse: wat nu?

Zit uw doucheputje verstopt? Schakel de hulp van onze loodgieter in, om de verstopping op te laten lossen. Vaak is een verstopt doucheputje het gevolg van zeepresten en losse haren, die zich in de afvoer onder het putje ophopen. De vette haren en zeepresten blijven al snel aan de afvoerwand kleven. Door het filter in het doucheputje regelmatig schoon te maken verkleint u de kans op een verstopping aanzienlijk. Onze loodgieters kunnen de afvoer onder een hoge druk doorspuiten, waarbij het opgehoopte restafval richting de centrale riolering wordt meegenomen. De kans dat een verstopping zich nogmaals voordoet is hierbij minimaal. Zit uw doucheputje verstopt in Lisse? Wij helpen u graag!

Verstopt doucheputje zelf verhelpen

doucheputje verstopt lisseWanneer u doucheputje verstopt zit, zou u eerst zelf naar een oplossing kunnen zoeken. Onder meer het gebruik van soda is populair. Schep soda in de afvoer en laat het vervolgens enkele minuten intrekken. Vervolgens spoelt u de afvoer met kokend water door, om het restafval van de afvoerwand te trekken. Ook het gebruik van een trekveer of een ouderwetse ontstopper kan helpen bij het oplossen van een verstopt doucheputje. Het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen wordt afgeraden. Deze zijn slecht voor het milieu en kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Met spoed hulp als uw doucheputje verstopt zit

Wacht niet te lang met het inschakelen van een loodgieter, als het verstopt zit. Een loodgieter van ons loodgietersbedrijf komt niet alleen op werkdagen bij u langs. Ook in het weekend kunt u op onze hulp rekenen. Daarbij bieden wij hulp tijdens kantoortijden, in de avond en zelfs ’s nachts! Bij een serieuze verstopping loopt u het risico op vochtschade, wanneer bijvoorbeeld de douchebak overstroomt. Onze loodgieters helpen u dit graag te voorkomen, door de afvoer onder het doucheputje op professionele wijze te ontstoppen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages en verstoppingen
Goedkoop en snel ter plaatse
Ervaren vakmannen
24/7 bereikbaar voor nood

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

Ervaren vakmannen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

24/7 bereikbaar voor nood

Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

Menu
Call Now Button