Verstoppingen in Lisse

Verstopping in LisseHet is een van de grootste ergernissen voor veel mensen, verstoppingen. Toch vergeten veel huishoudens geregeld de afvoer door te spuiten om beginnende verstoppingen snel te verhelpen en daarmee een echte verstopping te voorkomen. Gelukkig staan onze loodgieters voor u klaar bij het verhelpen en voorkomen van verstoppingen in Lisse. Het fijne aan onze service is dat we u niet alleen tijdens reguliere werktijden kunnen helpen, maar ook ver daarbuiten voor u klaarstaan om de vervelende stank bij een verstopping aan te pakken. Maak hiervoor gebruik van onze 24/7 loodgieter service in Lisse!

Verstoppingen in Lisse verhelpen

Het verhelpen van een verstopping is vaak erg lastig, omdat de oorzaak van de verstopping in veel gevallen niet precies te traceren is. Bevindt de verstopping zich bij de afvoer van uw douche of zit de verstopping bijvoorbeeld onder uw keuken? Met onze apparatuur wordt het een stuk eenvoudiger om de oorzaak te achterhalen en uw afvoer direct voor u door te spuiten. Hiermee verhelpt u de verstopping en worden ook beginnende verstoppingen verwijderd uit uw afvoer.

Voorkomen is vanzelfsprekend beter dan verhelpen! Probeer om die reden zo min mogelijk restafval door de afvoer in uw keuken te laten lopen en maak uw putjes in de badkamer geregeld schoon. Om verstoppingen helemaal tegen te gaan is het aan te raden uw afvoer eens per jaar of per half jaar door te laten spuiten. Voor het voorkomen van verstoppingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoe verhelpen wij de verstopping?

Bij een beginnende verstopping is het soms nog mogelijk om deze zelf aan te pakken, door gebruik te maken van een ontstopper en ontstoppingsmiddel. Mocht de verstopping serieuzere vormen aannemen, dan is dit niet langer effectief. Onze loodgieter kan u in zo’n geval helpen bij het oplossen van een verstopping in Lisse. Wij beschikken over speciaal gereedschap dat het ontstoppen van een afvoer relatief eenvoudig maakt. Met een hoge drukspuit kunnen we uw afvoer door spuiten, waardoor blokkades wegspoelen. Het restafval in de afvoer wordt door de kracht van het water richting de centrale riolering geduwd.

Biedt het door spuiten van de afvoer geen resultaat dan gebruiken we een ontstoppingsveer. Hiermee kunnen we proppen restafval uit de afvoer trekken. Ook het gebruik van een klein vegertje om de afvoer schoon te maken is niet ongebruikelijk.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages en verstoppingen
Goedkoop en snel ter plaatse
Ervaren vakmannen
24/7 bereikbaar voor nood

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

Ervaren vakmannen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

24/7 bereikbaar voor nood

Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

Menu
Call Now Button