Riolering verstopt in Lisse: wat te doen?

Een rioolverstopping kan om verschillende redenen een grote ergernis voor u vormen. Denk bijvoorbeeld aan de nare stank die een rioolverstopping met zich mee kan brengen. Of wat te denken van het feit dat het water steeds minder makkelijk naar de afvoer stroomt? Bij een verstopte riolering kunt u op de hulp van onze ervaren loodgieters rekenen. Door de afvoer onder een hoge druk te doorspuiten, kan een dergelijke verstopping vaak verholpen worden. Naast het doorspuiten van de afvoer, kunnen wij verschillende andere oplossingen aanbieden bij verstoppingen. Is uw riolering verstopt in LisseSchakel onze loodgieters in dat geval vandaag nog in!

Oorzaak van een verstopte riolering in huis

Ontstopping Loodgieter LisseEen verstopte riolering kan verschillende oorzaken hebben. Een verstopte riolering kan bijvoorbeeld ontstaan door etensresten die naar de bodem van de afvoer zijn gezakt. Of bladeren die bij uw afvoer naar binnen zijn gegleden, enzovoorts. Deze vormen van restafval blijven vaak op de bodem van de afvoer achter. Eenmaal op de bodem kunnen ze niet meer worden meegevoerd door het afvoerwater. In dat geval ontstaat er een beginnende verstopping. U merkt dat uw riolering verstopt zit, aan het feit dat het water steeds moeizamer wegstroomt. Ook ruikt u vaak een nare stank als uw riolering verstopt raakt.

Voorkom een nieuwe verstopping in de riolering

Voorkom voortaan dat uw riolering verstopt raakt, door verschillende hulpmiddelen te gebruiken. Plaats bijvoorbeeld een klein zeefje in de afvoer van uw gootsteen. Of zorg dat er een bladvanger over de regenpijp wordt geplaatst, enzovoorts. U doet er ook verstandig aan om goed te letten op uw gebruik van toiletpapier. Ook grote proppen toiletpapier kunnen de oorzaak van een afvoerverstopping vormen.

Rioleringen verstopt: oplossingen van onze loodgieter

Onze loodgieter kan u van verschillende oplossingen voorzien als uw riolering verstopt raakt. Voordat we aan de slag gaan zullen we altijd een camera-inspectie uitvoeren om de bron van de verstopping te achterhalen. Zoals eerder beschreven kan de loodgieter uw afvoer onder een hoge druk doorspuiten. Hierbij wordt het restafval in de afvoer naar de centrale riolering afgevoerd om de verstopping voor u te verhelpen. Ook kunnen onze loodgieters een klein haakje gebruiken om de proppen met restafval uit de afvoer te trekken.

Nadat wij ontstopping hebben uitgevoerd, zullen we uw riolering altijd met een camera controleren op eventueel aanwezig restafval. Mocht er nog restafval in de afvoer aanwezig zijn, dan zullen we dit voor u verwijderen. Zo kunnen nieuwe verstoppingen in de toekomst voorkomen worden!  

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages en verstoppingen
Goedkoop en snel ter plaatse
Ervaren vakmannen
24/7 bereikbaar voor nood

Waarom kiest u voor ons?

Lekkages of verstoppingen?

Heeft u last van een lekkage of verstopping? Wacht niet te lang om verdere schade te voorkomen. Wij komen direct in actie en verhelpen het probleem.

Ervaren vakmannen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring. We voorzien u graag van goed advies. Met gebruik van de beste materialen verhelpen wij elk probleem!

24/7 bereikbaar voor nood

Heeft u een probleem waarbij snel handelen vereist is? Wij staan snel bij u op de stoep met onze 24/7 service en verhelpen het probleem direct!

Menu
Call Now Button